Privacy

PrivacyStatement Flessenpost                                                                                   

Flessenpost.nl/ Flessenpost.be                                                                                    
Gyroscoopweg 21a
1042 AC  Amsterdam
Nederland
T : + 31(0) 23-5571741
info@flessenpost.nl  

Flessenpost streeft er naar om producten en diensten van hoge kwaliteit te leveren. Betrouwbaarheid is hierbij een belangrijke factor.Respect voor uw privacy en nauwkeurige omgang met persoonsgegevens is daarbij een belangrijk onderdeel. Dit Privacy Reglement geeft helderheid over onze verantwoordelijkheid en werkwijze.

Flessenpost.nl en Flessenpost.be levert flessenpost materialen en maakt, levert en verzendt op maat gemaakte flessenpost uitnodigingen, cadeaus, aankondigingen en mailingen. Deze worden bezorgd bij uzelf of verzonden naar 1 adres of meerdere opgegeven adressen. Adressering vindt plaats door invulling van het bezorgadres op de website of bij het verwerken van door u aangeleverde Excellijsten ten behoeve van verzending van de flessenpost mailing.

In het kader van de dienstverlening van Flessenpost.nl en .be kunnen wij, zowel direct als indirect, (al dan niet door de gebruiker ter beschikking gestelde) persoonsgegevens verzamelen en vastleggen. Onder deze persoonsgegevens vallen onder meer :

  • de contactgegevens van de afzender, 
  • de contactgegevens van de geadresseerde,
  • het e-mailadres van de afzender,
  • de rekening/creditcard gegevens van de afzender,
  • het IP-adres van de gebruiker
  • en/of foto’s welke door onze klanten worden ge-upload en/of gebruikt.

Wij zullen niet meer persoonsgegevens verzamelen dan redelijkerwijs nodig is om producten te maken en diensten uit te kunnen voeren en/of voor de hier beschreven doeleinden. Bovendien bewaren wij de persoonsgegevens niet langer dan wettelijk toegestaan.

Voor de afhandeling van het betalingsverkeer werken wij samen met een payment service providers (PSP) Mollie BV. Deze PSP verwerkt ook persoonsgegevens, waarvoor zij zelf verantwoordelijk zijn.

De verwerking van persoonsgegevens door Flessenpost.nl en flessenpost.be heeft de volgende doelen: 

"de uitvoering van de opdracht om producten, waaronder flessenpost uitnodigingen, mailingen, bedankjes en cadeaus, te (laten) produceren, te (laten) bezorgen en te (laten) betalen". 

1- Gebruik van verzamelde gegevens.

A- Gebruik van onze diensten
Wanneer u zich aanmeldt voor een van onze diensten vragen we u om relevante persoonsgegevens te verstrekken. Deze gegevens worden gebruikt om de dienst uit te kunnen voeren. De gegevens worden opgeslagen op eigen beveiligde servers van Flessenpost of die van een derde partij.

B- Communicatie
Wanneer u e-mail of andere berichten naar ons verzendt, is het mogelijk dat we die berichten bewaren. Soms vragen wij u naar uw persoonlijke gegevens die voor de desbetreffende situatie relevant zijn. Dit maakt het mogelijk uw vragen te verwerken en uw verzoeken te beantwoorden. De gegevens worden opgeslagen op eigen beveiligde servers van Flessenpost of die van een derde partij.

C- Verwerkte gegevens
De gegevens die wij verwerken bestaan uit uw firmanaam, geslacht, voornaam, achternaam, factuur en/of afleveradres, telefoonnummers en emailadres. Deze worden door Flessenpost zelf bijgehouden in offline excel-documenten, outlook en  in het CMS van de website.

Er zijn verschillende extern ontvangers (leveranciers) die deze gegevens nodig hebben om onze diensten optimaal uit te voeren. Dit zijn o.a. :

  • Cloudprovider   - Dropbox
  • E-mail- en postwerkingsbedrijven - Myparcel
  • Drukkerijen
  • Payment Service Provider -  Mollie BV
  • Hosting en webbouwer – Designs BV

Flessenpost is in het bezit van een Procedure Melding Datalekken Flessenpost.

D- Bewaren  gegevens
Uw gegevens worden bewaard binnen de daarvoor geldende wettelijke termijn  en regels. U kunt ten allen tijden Flessenpost zelf opdracht geven uw gegevens te verwijderen. Dit kunt u doen op de volgende manieren:

  • Per mail naar info@flessenpost.nl
  • Via het contactformulier op de webiste
  • Per post : Flessenpost.nl – Gyroscoopweg 21a 1042 AC Amsterdam Nederland
  • Telefonisch +31 (0) 23-5571741

2- Cookies
Wij verzamelen gegevens voor onderzoek om zo een beter inzicht te krijgen in onze klanten, zodat wij onze diensten hierop kunnen afstemmen.

Deze website maakt gebruik van “cookies” (tekstbestandjes die op uw computer worden geplaatst) om de website te helpen analyseren hoe gebruikers de site gebruiken. De door de cookie gegenereerde informatie over uw gebruik van de website kan worden overgebracht naar eigen beveiligde servers van Flessenpost of die van een derde partij.

Wij gebruiken deze informatie om bij te houden hoe u de website gebruikt, om rapporten over de website-activiteit op te stellen en andere diensten aan te bieden met betrekking tot website-activiteit en internetgebruik.

3- Doeleinden
Wij verzamelen of gebruiken geen informatie voor andere doeleinden dan de doeleinden die worden beschreven in dit privacy beleid tenzij we van tevoren uw toestemming hiervoor hebben verkregen.

4- Derden
De informatie wordt niet met derden gedeeld met uitzondering van webapplicaties welke wij gebruiken ten behoeve van onze webwinkel. Hieronder valt o.a. het Webwinkel Keur beoordelingen systeem. Deze gegevens zullen enkel gebruikt worden ten behoeve van het doel van de betreffende applicatie en zullen niet verder verspreid worden. Verder kan in enkele gevallen de informatie intern gedeeld worden. Onze werknemers zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.

5- Geautomatiseerde besluitvorming
Flessenpost maakt in haar bedrijfsvoering geen gebruik van geautomatiseerde besluitvorming of profiling.

6- Veranderingen
Deze privacyverklaring is afgestemd op het gebruik van en de mogelijkheden op deze site. Eventuele aanpassingen en/of veranderingen van deze site, kunnen leiden tot wijzigingen in deze privacyverklaring. Het is daarom raadzaam om regelmatig deze privacyverklaring te raadplegen.

7- Verzoeken voor persoonsgegevens
U kunt als betrokkene verzoeken indienen omtrent uw persoonsgegevens. U heeft recht op inzage in uw persoonsgegevens (artikel 35 van de Wbp) en het recht om correctie of verwijdering van uw persoonsgegevens te vragen Als u wilt weten welke persoonsgegevens wij van u verwerken, kunt u een schriftelijk inzageverzoek doen. Wij behandelen uw verzoek binnen 4 weken. Blijkt dat uw gegevens onjuist, onvolledig of niet relevant zijn? Dan kunt u een aanvullend verzoek doen om uw gegevens te laten wijzigen of aan te vullen. U kunt dit doen via:

Flessenpost.nl / Flessenpost.be
Gyroscoopweg 21a
1042 AC  Amsterdam
Nederland
+31 (0) 23 -5571741
info@flessenpost.nl / info@flessenpost.be

Bent niet tevreden over hoe wij met uw gegevens en uw verzoeken omtrent deze omgaan, dan dient allereerst contact met ons op te nemen. Bent u hierna nog niet tevreden ,dan kunt u een klacht indien bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

8- Aanpassen/uitschrijven dienst nieuwsbrief
Onderaan iedere mailing vindt u de mogelijkheid om uw gegevens aan te passen of om u af te melden. 
 

9- Aanpassen/uitschrijven communicatie
Als u uw gegevens aan wilt passen of uzelf uit onze bestanden wilt laten halen, kunt u contact met ons op nemen. Zie onderstaande contactgegevens.
 

10- Cookies uitzetten
De meeste browsers zijn standaard ingesteld om cookies te accepteren, maar u kunt uw browser opnieuw instellen om alle cookies te weigeren of om aan te geven wanneer een cookie wordt verzonden. Het is echter mogelijk dat sommige functies en –services, op onze en andere websites, niet correct functioneren als cookies zijn uitgeschakeld in uw browser. 
 

11- Vragen en feedback
We controleren regelmatig of we aan dit privacy beleid voldoen. Als u vragen heeft over dit privacy beleid, kunt u contact met ons opnemen:

Flessenpost.nl / Flessenpost.be
Gyroscoopweg 21a
1042 AC  Amsterdam
Nederland

T : +31 (0) 23 557741
info@flessenpost.nl    
info@flessenpost.be

Om je zo goed mogelijk te informeren gebruikt Flessenpost cookies op haar websites. Door op 'Accepteer cookies' te klikken of door deze website verder te bezoeken ga je akkoord met het plaatsen van cookies.